Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

Є два дні на рік, коли студент може віддаватися веселощам з абсолютно чистою совістю: це 17 листопада — Міжнародний день студента, і 25 січня — Тетянин день. Це зручно, бо один день святкується перед початком сесії, а інший - по закінченні.

Міжнародний день студентів як свято встановлений 17 листопада 1946 року на Всесвітньому конгресі студентів, який відбувся в Празі, в пам’ять чеських студентів – патріотів. Звісно, це свято асоціюється з молодістю, романтикою та радістю, але історія його, яка розпочалась в Чехословаччині під час ІІ Світової війни, кровава та печальна. В Україні 17 листопада почали святкувати як День студента з 1999 року згідно з наказом Президента України.

Цього року в ПВНЗ «Галицький медичний коледж» відзначали День студента у вузькому колі , без гучних забав і танців. З вітальним словом виступив виконавчий директор коледжу, заслужений працівник освіти України Михайлюк  Дмитро Васильович та нагородив студентів грамотами, подяками, дипломами та стимул-картами за відмінні успіхи у навчанні, активну участь в громадському житті коледжі. Бурхливими оплесками студенти привітали Монастирську Тетяну, студентку ІV курсу, яка цього року перемогла у конкурсі «Студент року - 2014».

n85

n87

Бажаємо усім студентам  удачі у всіх починаннях, невичерпної енергії, кохання і щастя! Будьте мужні, сильні духом, вірте у світле майбутнє України!

Поширити в соцмережах

Залишити комертар