Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

Велике значення у практичній підготовці фахівців відіграє виробнича та переддипломна практика студентів, які проводяться відповідно до положення «Про проведення практики студентів ПВНЗ  «Галицький медичний коледж» та програм практик.

Під час практики студенти удосконалюють отримані знання та вміння, здійснюють чергування на станції швидкої невідкладної допомоги, у відділеннях хірургічного, терапевтичного та педіатричного профілів ЛПЗ, а також у пологових залах міських і районних лікарень.

 Для полегшення роботи студентів під час практики було розроблено нові щоденники та цифрові звіти виробничої та переддипломної практики для спеціальностей «Сестринська справа» та «Лікувальна справа». Незаперечним стимулом до зростання професійної майстерності студентів є систематичний контроль їхніх знань, практичних умінь та навичок на всіх етапах навчання: під час «фантомних» занять з основних клінічних дисциплін, під час відпрацювання практичних навичок у коледжі, під час замірів практичних навичок у період проходження практики. 

 

 

Виробнича практика 


Переддипломна практика 


Наскрізна навчальна програма практики