Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

Світ не без добрих людей. І в цьому ми переконались із приходом у наше село молодої, чуйної, енергійної фельдшерки Марії Петрівни Шкварла.

Такої доброї і чуйної дитини в нас давно не було. Вона кожного дня зайде до кожної хати, запитає, як хто себе почуває, поміряє тиск, порадить, підкаже, допоможе, - зі сльозами вдячності на очах розповідає Володимира Комаринська, жителька с. Михайлівки. - Дуже-дуже прошу напишіть від імені жителів села подяку цій чудовій жіночці. Вона так професійно ставить діагнози, що все, що вона призначає, підтверджує лікар. Дай, Боже, їй міцного здоров’я і її сім’ї, що виховали таку дитину.

Марія Петрівна Шкварла (дівоче прізвище Гойда), уродженка с. Сільця, а тепер Білокриницька невістка, яка кожен день поспішає до своїх підопічних на Михайлівку. Свою професійну діяльність Марія Петрівна розпочала у квітні місяці цього року, закінчивши з відзнакою Приватний вищий навчальний заклад «Галицький медичний коледж» за спеціальністю «Лікувальна справа», здобувши фах фельдшера. На Михайлівці, як не прикро це констатувати, залишилось лише 88 жителів, із слів сільського голови І.С. Пони.

З вдячністю - жителі с. Михайлівки

Газета «Земля Підгаєцька»

Поширити в соцмережах

Залишити комертар