Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

Нещодавно за сприяння о. Миколи Мидляка та завідуючої фельдшерсько-медсестринським відділенням Галицького медичного коледжу Соколовської О.О. у церкві Всіх святих українського народу у м. Підгайці відбувся тренінг для молоді Підгаєччини «Духовний лідер». Цей захоплюючий захід вміло та з досвідом провела пані Оксана, представник Львівської національної академії лідерства.

Тренінг розпочався цікаво, ми почали знайомитись один одним та розповідати про себе, оскільки перша сторінка цього заходу називалася «Знайомство». Друга - мала назву «Візитки», де ми ділилися своїми мріями та планами на папері, а тоді через ближнього передавали їх у голос. Пізніше шляхом діалогу обговорювали тему тренінгу. Духовний лідер - це той, хто не тільки вміє повести за собою однодумців, а й інших надихає на духовні цінності та вміло переконує у тому, що все у світі минає, проте залишаються скарби духовні. Окрім того, ми визначали інтелектуальні здібності кожного. А сторінка під назвою «Вежі» «бачила» здібності кожного. З Господньої вежі, з небесної висоти, видно хто до чого має талант. Хтось із студентів тягнеться до праці й навчання, інші - проявили себе як критики або ті, які мають дар до оцінювання вчинків через сердечну доброту. Були серед нас і духовні лідери, яким під силу вести молодь вперед до християнського життя.

Від імені всіх учасників тренінгу «Духовний лідер», висловлюю сердечну подяку організаторам заходу та бажаю здоров’я, Божого благословення на життєвих та професійних дорогах.

Студентка І курсу, Максимів Ольга

Поширити в соцмережах

Залишити комертар