Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

🗓️ 9 квітня 2021 року відбулось засідання педагогічної ради " Галицького медичного коледжу"

 

🌿Засідання розпочалося із вітального слова виконавчого директора - Колодницької Алли Іванівни.

 

Далі заслухали доповідачів із таких питань:

 

📍Підведення підсумків результатів контролю знань ЗНО із української мови, математики, біології, історії України . Доповідачі зазначили , що проаналізувавши результати проведеного контролю , прослідковується позитивна динаміка.

Прийнято рішення продовжити активну підготовку до ДПА у формі ЗНО. 

 

📍 Результати проходження практики студентів 3 курсу . 

Заступник директора з навчальної роботи та практики Колочун Н.С. повідомила про успішне завершення та захист практики. Та наголосила, що студенти мали можливість удосконалювати свої практичні навички у хірургічному, терапевтичному, гінекологічному, пологовому, педіатричному, поліклінічних відділеннях лікарень.

 

📍Підготовка студентів 4 курсу до КРОК- М .

Заслухали Колочун Н. С. та прийняли рішення : в умовах проходження студентами 4 курсу переддипломної практики продовжити підготовку до ліцензійного іспиту КРОК- М та провести директорську контрольну роботу - тестування КРОК- М у травні-червні.

 

📍Результати профорієнтаційної роботи.

Заслухали звіти доповідачів та прийняли рішення продовжити активну профорієнтаційну роботу.

 

 🔸Підводячи підсумки педагогічної ради Колодницька Алла Іванівна висловила подяку присутнім за досягнуті результати у роботі і наголосила на доцільності продовження всіх ефективних заходів щодо підготовки студентів до ЗНО 2021 року та ліцензійного іспиту КРОК- М.

Також підкреслила необхідність посилення контролю та забезпечення засобами, для дотримання санітарно-гігієнічних норм навчального процесу в умовах пандемії.

 

Ваш ❤️ #galmedcol

Поширити в соцмережах

Залишити комертар