Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

    


 

    Викладацький колектив та студентський актив Галицького медичного коледжу щиро вітає з днем народження директора Стефана Володимировича Хміля.

   Ви є яскравим прикладом лідера сучасності, мудрим наставником, батьківське піклування якого з вдячністю та гордістю згадують ті, кому доводилося з Вами працювати. Будучи взірцем для інших, Ви виховуєте в нас якості благородних прагнень, без вагань ведете за собою через перешкоди та досягаєте професійних висот.

    Завдяки Вашому таланту відбулося становлення і зростання ПВНЗ “Галицький медичний коледж”, який сьогодні займає провідне місце серед вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації. Ви — керівник, в якого слова не розходяться зі справами, а чесність, честь і справедливість мають у Вашому житті пріоритетне значення.

   Зичимо Вам, Стефану Володимировичу, бути мудрим і далекоглядним, сильним, шанованим, здоровим і самодостатнім.

  Бажаємо, щоб на Вашому шляху зустрічалися надійні друзі, а удача ніколи не покидала Вас. Нехай робота приносить тільки натхнення і насолоду. Хай рушниками добра і любові щедро стелить Вам дорогу доля, а Господнє благословення буде з Вами на многії літа.

Поширити в соцмережах

Залишити комертар