Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

Подбай про свою освіту вже сьогодні!

 open_doors4.jpg

    У житті кожного підлітка настає час прийняття важливого рішення: продовжити навчання в школі чи зробити вибір на користь фахової освіти та вступити до коледжу. Насправді здобуття диплому в коледжі має велику кількість переваг, які допоможуть вам обрати найкращий шлях до розвитку та продовження навчання у вишах. Найперше-те, що студенти в коледжі мають можливість отримати професію набагато раніше, ніж однолітки, які залишилися навчатися в школі. Вони раніше отримають атестат про повну середню освіту, а після випуску з профільного навчального закладу одразу вступають на другий чи третій курс університету без складання ЗНО. Також у коледжі готують за конкретними напрямами, а школи дають загальну середню, а не професійну освіту. Обравши омріяний фах, студент матиме набагато більше можливостей займатися профільною діяльністю, а навчання в коледжі-це престижні спеціальності та сучасні навчальні програми. Наші випускники завжди отримують кращі умови для майбутнього працевлаштування.

    І ще один приємний бонус для школярів-початок справжнього студентського життя на два роки раніше, ніж в однолітків. Нові друзі, захоплення, туристичні подорожі Україною і за кордон, змагання, фестивалі, гуртки, секції, здорове молодіжне середовище-все це позитивно впливає на соціалізацію та розвиток творчих здібностей.

    Ви ще в роздумах чи варто залишати школу після 9 класу?

    Приходьте 7 травня на День відкритих дверей до Галицького медичного коледжу і дізнайтеся більше про переваги навчання у нашому закладі.

Поширити в соцмережах

Залишити комертар