Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

Студенти ПВНЗ “Галицький медичний коледж“ допомагають старшокласникам у виборі професії та навчального закладу

IMG_20170306_123630_1111111111.jpg

    З презентацією своєї альма - матер вони побували у Завалівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Підгаєцького району. Адже вибір навчального закладу, а згодом професії - найважливіші кроки у житті людини, - переконані майбутні медики. Вирішуючи такі питання, необхідно зважити на всі аспекти, а головне - мати уявлення про можливості, що відкриваються перед ними під час вступу і закінчення закладу.

   Студенти медколеджу  репрезентували професії, які можна отримати у закладі, розповіли про кожен напрямок навчання, доцільність обраного фаху. У руках медиків доля багатьох хворих і від вчасної та якісно наданої допомоги залежить життя людини знають у медколеджі і організовують так навчальний процес, аби студенти здобули грунтовні медичні знання та навички. Їх вміло продемонстрували перед школярами студентки 4 курсу Мар'яна Кривко і Ольга Бакалець, провівши мультимедійну консультацію “Ні — СНІДу !”.

IMG_20170306_123554_222222222.jpg

 

  У коледжі дбають не тільки про навчання, але й про цікаві студентські будні. Тут систематично проводять конкурси, виставки, змагання, спартакіади. Студентський актив ознайомив школярів Завалівської школи  з порядком вступу та переліком документів, які необхідні для абітурієнтів Галицького медичного коледжу. 

Поширити в соцмережах

Залишити комертар