Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

II Науково-практична конференція 

 

20 жовтня 2016 року в Приватному вищому навчальному закладі «ГАЛИЦЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» відбулася ІІ Науково-практична конференція студентів присвячена Всеукраїнському дню боротьби із захворюванням на рак молочної залози.

          Загально відомо, що рак молочної залози займає перше місце у загальній структурі злоякісних пухлин у жінок і має тенденцію до ураження жінок молодого віку. Метою конференції було привернення уваги майбутніх медичних працівників до актуальності цієї теми.

         Студенти коледжу провели наукові дослідження актуалізації цієї теми і зробили короткі доповіді, демонструючи їх наочними матеріалами.  Була створена комісія у складі голови заслуженого діяча науки і техніки, доктора медичних наук, професора, лікаря акушер-гінеколога вищої категорії, репродуктолога Хміля С.В., кандидата медичних наук, магістра державного управління, лікаря вищої категорії Походуна К.А., доцента,кандидата медичних наук,  лікаря  вищої категорії Вітика Д.П. Яка уважно проаналізувала виступи учасників і визначила переможців.

  Перше місце поділили між собою студентка  41 групи Барчук Н. та студентка 42 групи Бакалець О.  Їх доповіді визнали змістовними і актуальними.

Номінанти на друге місце визнали: Логін Д.(41), Богачик О.(41), Кривко М.(42);

Третє місце посіли студенти  41 групи Льовкіна А. і Сегінович Т.

Переможцям були вручені дипломи.

Учасники конференції прийняли активну участь в обговоренні доповідей.

В рамках конференції було проведено акцію в місті «Рання діагностика раку молочної залози-рятує життя!». Студенти 41 груп «Лікувальна справа» провели навчання по самообстеженні молочних залоз у жінок та розповсюдили матеріали серед жителів міста.

 

Поширити в соцмережах

Залишити комертар