Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

З нагоди Міжнародного дня медичної сестри 13 травня 2015 року в ПВНЗ «Галицький медичний коледж» відбулась конференція на тему «Висококваліфіковані медичні сестри – запорука якісного медичного обслуговування населення».

n140

Перед студентами виступив викладач медичних дисциплін Хрущ Р.Р., який наголосив на важливості роботи медичної сестри як у воєнний, так і в мирний час. Щоб згадати про перших сестер, про зародження сестринських традицій, доповнити деякими новими штрихами  студенти підготували доповіді. Зокрема студенти 32 групи  Шпак З. та Вітовська Н. ознайомили з історією виникнення медсестринства та етико-деонтологічними аспектами в роботі медичних сестер закладів охорони здоров`я. Студенти другого курсу Крошняк Ю. та Лапчак М. виступили із доповідями: «Роль медсестри в час бойових дій», «Крізь призму поколінь». До кожного виступу підібрано цікаві фотоматеріали, які презентувались під час виголошення доповідей.

Зі словами  привітанням до присутніх звернулася і Тесельська Т.С., лікар, голова циклової комісії медичних дисциплін, викладач, бажаючи студентам успіхів у навчанні, щоб майбутня професія була для них не обтяжливим обов`язком, а приємною місією.

n141

Поширити в соцмережах

Залишити комертар