Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

Урочистий захід відкрив кандидат юридичних наук, доцент, заступник директора з інноваційних технологій В. С. Богачук. В своєму виступі, він дав коротку характеристику здобутків навчального закладу.

n107

Транслювалися відеоролик про коледж, презентація  «Медик – найкраща професія», після чого до вступників з привітальним словом виступив заслужений працівник освіти України, виконавчий  директор  коледжу Д. В.  Михайлюк. Який звернув увагу абітурієнтів на престижності професії медика, адже вона покликана стояти на сторожі людського життя. 

n108

Підготовка спеціалістів проводиться через поєднання теорії з практикою. Для наближення практичного навчання до професійних умов лікарні на базі коледжу створено кабінети доклінічної практики, де студенти під час занять і в позааудиторний час мають можливість поглиблювати теоретичні знання.

  Про  інновації вступної кампанії  доповіла відповідальний секретар приймальної комісії  ПВНЗ «Галицький медичний коледж» Т. І. Новоченко.

Цьогоріч наш навчальний заклад проводить підготовку спеціалістів за контрактною формою навчання і здійснює освітню діяльність, пов'язану із здобуттям вищої освіти за спеціальностями «Лікувальна справа», «Сестринська справа»  та освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст». Випускники ПВНЗ «Галицький медичний коледж» отримують диплом міжнародного зразка і працевлаштовані у лікувальних закладах Івано- Франківської, Тернопільської, Львівської областей та у приватній клініці         ім. С.В. Хміля, директора нашого навчального закладу.

 Тетяна Монастирська, заступник голови студентської ради, відмінниця навчання, «студент року – 2014» розповіла про діяльність студентського самоврядування, функціонування гурткової роботи у коледжі, форми відпочинку та дозвілля студентської молоді: екскурсії мальовничими місцями України, участь у конкурсах, фестивалях, виховних заходах тощо. Для абітурієнтів студрада підготувала біологічну вікторину. Під час проведення деякі вступники мали можливість перевірити свої знання.

n109

Під керівництвом викладача коледжу Хруща Р. Р., студенти продемонстрували практичні навички із різних медичних дисциплін, якими вони оволоділи під час навчання.

На завершення вступники разом з батьками мали можливість поближче познайомитись з навчальними кабінетами, поспілкуватись з провідними науковцями й викладачами коледжу, побачити життя й роботу вишу з середини.

Відповідальний секретар

приймальної комісії

Т. І. Новоченко

 
 

Поширити в соцмережах

Залишити комертар