Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

 

З метою масового залучення до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризації різних видів фізичної діяльності, підвищення спортивної майстерності, виявлення кращих команд та кращих спортсменів уПВНЗ «Галицький медичний коледж» проведено  Спартакіаду серед студентської молоді.

Серед запеклої боротьби та неймовірних зусиль а також кмітливості, впертості, завзятості учасники команд виборювали очки з легкоатлетичних видів спорту: біг 30м/с., стрибки на скакалці за 30с., стрибок у довжину з місця/см., згинання розгинання рук в упорі лежачи від землі/ разів., армрестлінгу, перетягування линви.

n72

n73

На цій спартакіаді  байдужих не було, бо викладачі теж підтримували  своїх вихованців. Адже кожному хотілося ,щоб саме його студенти  виграли у змаганнях .

Сподіваємось,що це свято стане доброю традицією нашого коледжу. Воно уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу.

Поширити в соцмережах

Залишити комертар