Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

Завершення кожного життєвого етапу несе у собі сум прощання, барвистість мрій про майбутнє і незабутні спогади – вони особливою сторінкою відкладуться у книзі Буття, яку з кожним роком все частіше гортає кожен з нас. 

У ПВЗН «Галицький медичний коледж» відбулися урочистості з нагоди закінчення коледжу студентами по спеціальності «Сестринська справа». 

n63

Випускний вечір – це своєрідне закінчення перед великим початком… Це – підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання студентів, вболівання за своїх дітей, батьків, незгасного ентузіазму адміністрації коледжу на чолі з директором професором Стефаном Володимировичем Хмілем.

Урочистості у коледжі зазвичай відбуваються за участю відомих людей, творчих особистостей, друзів та гостей закладу. Цьогоріч на святі з особливим трепетом і неприхованою увагою слухали напутнє слово отця Миколи, який і розпочав вечір із благословення випускників, голови державної кваліфікаційної комісії Колодницької А. І., голови районної ради  Баран І. П. А також випускників прийшли привітати голова міської ради Левкович Т. В., головний лікар ПЦКРЛ - Кушнір І. Б.

Офіційна частина – вручення дипломів. Цього року Карплюк Н. та Хміль М. отримали дипломи з відзнакою. 

n64

Випускники ж ПВЗН «Галицький медичний коледж – далеко не школярі, це вже з усталеними поглядами на життя, з дипломами спеціалістів, з обраною спеціальністю, які бачили життя у всіх його неприкритих проявах, зустрічалися з правдою і неправдою, тому й звертався до них директор коледжу С. В. Хміль як до повноправних колег, бажаючи успіхів на подальшому життєвому шляху. 

n65

Маємо надію, що кожна молода людина, що отримала того дня диплом, виправдає надії своїх наставників-викладачів та гордо нестиме звання випускника Галицького медичного коледжу.

Заступник директора з питань гуманітарної освіти

                                                            та виховання                                   Новоченко Т. І.

Випускниця                                             Карлюк Н.

Поширити в соцмережах

Залишити комертар