Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272

🏛️Чергове засідання педагогічної ради “Галицького медичного коледжу” відбулось 19 лютого 2021 р.

 

🌿На засіданні обговорювались наступні питання:

 

📍Про зміну назви навчального закладу згідно закону України “Про фахову передвищу освіту”(Відомості Верховної Ради (ВВР), 2019 р.,№30.,ст.119 )та прийняття відповідних рішень.

 📍Про реєстрацію студентів на ЗНО 2021 року .

Відповідальний за реєстрацію Сенюк М.Р. повідомив про те, що 11 лютого поточного року 13 студентів 2 курсу пройшли реєстрацію для проходження ДПА у формі ЗНО.

📍Про підготовку студентів до ЗНО 2021 року .

Заслухано доповідачів та прийнято рішення посилити підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання шляхом впровадження додаткових занять, індивідуального підходу до кожного студента зокрема. Також, відповідальним доручено здійснювати постійний контроль за результатами тестування, проводити аналіз підготовки з метою прийняття подальших раціональних рішень.

📍Про Правила прийому на навчання 2021 року . 

З даного питання було обговорено особливості Правил прийому до Галицького медичного коледжу у 2021 році.

 📍 Виконавчий директор Колодницька Алла Іванівна, підвівши підсумки педагогічної ради, подякувала присутнім за досягнуті результати у роботі і наголосила на необхідності здійснення всіх ефективних заходів щодо підготовки студентів до ЗНО 2021 року. 

Повідомила про проведення олімпіади з біології для учнів 9-х та 11-х класів, на основі результатів якої абітурієнти , які успішно виконають завдання , будуть рекомендовані до зарахування у навчальний заклад, а також довела до відома присутніх інформацію про знижки , які діятимуть для абітурієнтів у 2021 році.

 

Ваш ❤️ #galmedcol

Поширити в соцмережах

Залишити комертар