Друк

Підгаєцька весна

Весна – це чарівність і казковість. Вона варта, щоб ми присвячували їй свої вірші. Окрилені такими відчуттями, у ПВНЗ «Галицький медичний коледж», провели щорічний фестиваль-конкурс поезії та прози «Підгаєцька весна».

З побажаннями перемоги та творчих злетів звернулися до учасників дійства директор коледжу, доктор медичних наук, професор Хміль Стефан Володимирович та ідейний натхненник і незмінний організатор заходу - кандидат юридичних наук, доцент, заступник директора коледжу, поет-пісняр Богачук Василь Степанович.

Юні літератори декламували твори сучасних авторів, українських та зарубіжних (англомовних) класиків, а також власну поезію. Зачаровували конкурсанти усіх присутніх у залі своїми поетичними барвами, гармонійно поєднуючи їх із звуками мелодій.


aa48З особливим хвилюванням цього річ готувались до виступів конкурсанти. Адже оцінювало їх виступи незалежне та авторитетне журі, яке очолив поет, член Національної спілки письменників України Андрусяк Богдан Олексійович.
aa49


aa50aa51Переможцем фестивалю-конкурсу стала Руда Христина, учениця Підгаєцької ЗОШ І-ІІІ ст.. Призери та учасники були нагороджені грамотами, подяками, грошовими преміями та мали змогу обрати собі в дарунок збірки поезій та прози.Родзинкою свята стало вручення трьох сертифікатів на передплату газети «Свобода». Сподіваємось, що поети-початківці стануть незмінними дописувачами та поціновувачами видання.
aa52