Друк

День відкритих дверей!

27 березня  ПВНЗ «Галицький медичний коледж» гостинно відчинив свої двері для учнів - майбутніх абітурієнтів та їх батьків. Із вітальним словом виступив директор коледжу, доктор медичних наук, професор Хміль Стефан Володимирович, який змістовно і цікаво ознайомив майбутніх абітурієнтів з формою та змістом навчально-виховного процесу, відмітив високий рівень викладацького складу коледжу, розповів про нові спеціалізації, які планується відкрити, при цьому відмітивши перевагу отримання диплому та можливості працевлаштування за кордоном.

Усі плюси та переваги студентського життя у рамках навчання у коледжі описав заступник директора, кандидат юридичних наук, доцент Богачук В.С., а виконавчий директор, заслужений працівник освіти Михайлюк Д.В., розповів про правила прийому до ПВНЗ «Галицький медичний коледж».

aa40

 aa42

Гості мали змогу переглянути відеоролик про життя коледжу, побачити практичні навички, якими студенти оволоділи під час навчання у закладі, виступи учасників художньої самодіяльності коледжу, взяти участь у біологічній вікторині та психологічній діагностиці, а також дегустувати фіточаї.

 aa41

 aa43

aa44

aa45Зустріч видалась насиченою та цікавою для усіх учасників.

По закінченню офіційної частини гостям було запропоновано взяти участь в оглядовій екскурсії коледжу та ознайомитись із його структурою.

 aa46