Друк

28 травня відбулась педагогічна рада  у ПВНЗ «Галицький медичний коледж». Було розглянуто питання стану викладання та якості знань студентів із фізики та астрономії (Доповідач К. М. Манюк). Виступили: голова циклової комісії загальноосвітніх, гуманітарних дисциплін та соціально-економічної підготовки О. С. Щериля та викладач фізики й астрономії О. М. Колодницька.

На засіданні педради викладачами розглянуто питання про використання інноваційних технологій у навчальному процесі (Доповідачі: голова циклової комісії природничо-наукової, професійної та практичної підготовки Т. С. Тесельська, голова циклової комісії загальноосвітніх, гуманітарних дисциплін та соціально-економічної підготовки О. С. Щериля). Виступаючі акцентували увагу на пошуку нових форм та методів навчання, використанні сучасних інформаційних (електронних підручників) та інноваційних технологій, покращенні матеріальної бази коледжу, самостійній позааудиторній роботі студентів як  невід’ємної складової навчального процесу.

Висловлювались побажання у якнайшвидшому налагодженні контактів із сусідніми країнами, що здійснюють підготовку фахівців медичного напряму відповідного рівня акредитації.

Виконавчий директор Д. В. Михайлю