Друк

  

Студенти Галицького медколеджу Вікторія Овсяннікова та Ірина Андріюк серед переможців обласної студентської конференції «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921 рр.»

  

     
    15 листопада на базі Чортківського державного медичного коледжу проходила обласна студентська конференція, приурочена 100-річчю від початку Української революції. У роботі конференції взяли участь 33 студенти з 20 вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. Тернопільської області, які представляли власні пошукові роботи та презентації. Галицький медичний коледж» представляли Вікторія Овсяннікова ( спеціальність “лікувальна справа“,  III курс), яка зайняла II місце, III місце в Андріюк Ірини (спеціальність “лікувальна справа “ III курс ). Науковий керівник-викладач “вищої категорії”, голова циклової комісії загальноосвітніх, гуманітарних дисциплін, соціально-економічної підготовки Ольга Степанівна Щериля.

    Конференція проходила в цікавій, динамічній та інтелектуальній атмосфері. На завершення зустрічі студенти Чортківського медколеджу провели для гостей майстер-класи з невідкладних станів з використанням сучасних інтерактивних технологій навчання.