Друк

                                           Рідному коледжу -10 років !

IMG_20170903_124715.jpg

 

   Зі вступним словом виступив директор коледжу, професор, доктор медичних наук Стефан Хміль, який привітав усіх з ювілейною датою. Хоча 10 років-невеликий літопис навчального закладу, але є що згадати, над чим задуматися, а головне-є чим пишатися. Адже сьогодні Галицький медичний коледж-це престижний навчальний заклад, який готує кваліфікованих фахівців у галузі охорони здоров'я.

IMG_20170903_140833.jpg

   Привітати коледж з ювілеєм прийшло чимало гостей. Серед них-голова постійної комісії з питань освіти Тернопільської обласної ради Ігор Леськів, голова Підгаєцької рда Алла Колодницька, голова райради Ірина Баран, місцеве духовенство. Спогадами про перші дні навчального закладу ділилися випускники 2011 року. Теплі слова подяки лунали тим, хто долучився до створення на Підгаєччині медичного коледжу, а саме: колишньому голові Підгаєцької райради Василю Головатому, міському голові Дмитру Колодницькому, теперішній очільниці Підгаєцької райради Ірині Баран і всім, хто небайдужий до розвитку коледжу.

IMG_20170903_131206.jpg

  У родину студентів та викладачів навчального закладу цьогоріч влилося 45 вчорашніх абітурієнтів. Директор коледжу Стефан Хміль привітав першокурсників зі святом. Побажав, щоб не зупинялися у досягненні омріяної мети-опанувати професію медичного працівника. Переконаний, додав заступник з інноваційних технологій ПВНЗ “Галицький медичний коледжВасиль Богачук, що за роки навчання наш навчальний заклад стане для вас дійсно другою домівкою, де вас навчатимуть мудрі, талановиті, кваліфіковані викладачі.

IMG_20170903_140842.jpg

  Яскравим і феєричним став фінал святкування, адже на закінчення в усіх присутніх була можливість насолодитись концертом за участю заслуженого артиста України Володимира Коваленка, послухати вокальні виступи учасників літературно-творчої студії ”Словограй” (керівник Оксана Максимишин) з Голгочанської ЗОШ 1-3 ст. Підгаєцького району.