Друк

Студентка ПВНЗ “Галицький медичний коледж” Марія Батіг-серед переможців обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з біології

1_208.JPG

         24 травня на базі Приватного вищого навчального закладу "Медичний коледж" (м.Тернопіль) відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з біології серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Тернопільщини. У змаганнях взяли участь понад 20 найкращих студентів коледжів і технікумів області.

    Олімпіада з біології проводилась з метою виявлення, відбору та підтримки обдарованої студентської молоді, розвитку та реалізації творчих здібностей студентів, підвищення якості підготовки майбутніх фахівців.

     За результатами виконаних завдань, наша студентка Марія Батіг зайняла третє місце, нагороджена дипломом ІІІ ступеня ІІ обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з біології серед студентів І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області.

   Сьогодні адміністрація Галицького медичного коледжу привітала студентку Марію Батіг з перемогою і вручила їй подяку та грошову премію.

       Вітаємо переможницю олімпіади Марію Батіг та її викладача Оксану Богданівну Квасничку з відзнакою, бажаємо успіхів і нових звершень!