Друк

 

Ти лікар і цілитель, Спорт!
Де ти, там недуги безсилі,
Межа можливого – рекорд,
А що під ним – нам все по силі

З метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху в Україні шляхом залучення молоді до занять спортом в  ПВНЗ «Галицький медичний коледж» проведено Олімпійський урок.  Основна мета якого полягає в тому, щоб сформувати свідоме ставлення до необхідності занять з фізичного виховання, надати студентам знання про олімпійський рух, олімпійські види спорту, історію Олімпійських ігор.

n70

Під час уроку студенти переглянули відео про значення спорту в житті людини, дізнались про П'єра Кубертена - французького реформатора, який відновив сучасні Олімпійські ігри, учасників першої олімпіади.

Студенти з легкістю продемонстрували свої знання  про Олімпійську символіку: Олімпійські кільця, Олімпійський прапор, Олімпійське гасло, Олімпійську емблему, Олімпійський гімн, Олімпійський вогонь та Олімпійський смолоскип.

n71

Олімпійський рух поширює у світі ідеї здорового способу життя, розвитку фізичної культури та спорту, сприяє налагодженню дружніх стосунків між народами, континентами. Олімпійський вогонь подорожує планетою і запалює в серцях усіх людей світу дух свободи, миру, єдності, дружби та спорту. Бажаємо, щоб у ваших душах та серцях оселилися такі самі щирі почуття.