Друк

 

Ми вас радо зустрічаєм,

              Із гостинністю вітаєм,

                Запашним цим короваєм

                У сім’ю свою приймаєм.

Першого вересня відкрилася нова сторінка для тих, хто вже навчається і  тих, хто цього року вступив на навчання до «Галицького медичного коледжу». А це понад півсотні юнаків та дівчат, які пройшли серйозні випробування під час вступної кампанії і зараховані до нашого навчального закладу.

Запашним короваєм на вишитому рушнику зустріла першокурсників уся студентська родина.

posv2

Урочиста частина з нагоди Дня знань та посвяти в студенти коледжу відбулася на площі Майдан незалежності. Отці Микола та Петро розпочали наше свято із Божого благословення та побажали  студентам  успіхів у навчанні. Напутнє слово вступникам давали: заступник директора з інноваційних технологій, кандидат юридичних наук  В. С. Богачук, виконавчий директор коледжу, заслужений працівник освіти України  Д. В. Михайлюк, заступник голови районної ради  П. Д. Калиняк, заступник голови районної державної адміністрації С. Я. Цяпа  а також представник міської ради В. П. Пеляк.

posv1

У житті першокурсників відбулася важлива подія, вони стали студентами медичного коледжу. Як іспит на зрілість, на виваженість обраного рішення присвятити життя іншим людям вони  урочисто зачитали  Клятву Студента, в якій наголосили на тому, що ніколи і ніде не осоромлять високого звання студента  Галицького медичного коледжу.

posv3

Цьогорічний першовересень ми змушені відзначати  в складних політичних умовах. Щиро віримо в  перемогу, у світле майбутнє України!