Друк

 DSC1953

Дорогі студенти! Шановні викладачі!!! Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року! День знань став справді всенародним святом мудрості, доброти й людяності. Його відзначає кожна українська родина. Адже освіта та наука – це щоденна потреба, сенс та спосіб нашого життя.

Перше вересня – завжди урочистий і хвилюючий момент для кожного з нас, саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання та самостійного життя. Цей день є особливим для першокурсників,  які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на поріг коледжу. Не менш важливим він також буде для старших курсів, які втілюватимуть отримані знання з обраної професії на практиці.

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Бажаю усім студентам  на цьому шляху підкорити нові вершини, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

Найщиріші слова подяки – викладачам,  які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожний навчальний заклад, кожну родину!

Зі святом, дорогі студенти та викладачі! Щасти Вам!

д.м.н., проф. С.В. Хміль